BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Wednesday, March 5, 2014

Senior Year Part 5

Assalammualaikum semua sahabat sekalian.. semoga dalam keadaan dirahmati hendaknya.. amin..


Today CN nak cerita now CN dah jadi senior.. ouh how time flies.. tak sangka CN sekarang dah jadi part 5 which means bulan 8 ni CN dah start internship.. hehe excited tak? yelah.. dah nak habis belajar kan? :)


Untuk semester kali ini CN amek subjek :-

1) Malaysian Derivatives
2) Issues and Ethics In Finance
3) Financial Statement Analysis
4) Strategic Management
5) Porfolio Management and Applications
6) Research Method

Kali CN kena struggle sehabis yang boleh, bak kata orang berjuang bermati-matian haaa gitu.. hehe yelah nak la grad yang dapat dibanggakan.. so thats why kena study hard.. hehe okay

wish me luck kawan-kawan semua.. CN juga akan doakan untuk kalian

be the best, beat the rest
p/s :- "almost a year"

2 comment2:

Aina Amirah said...

Good Luck sis :) Try your best :)

Farah Hanani said...

thank you dear.. :)