BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Sunday, December 25, 2011

Muhasabah Diri

Assalammualaikum kawan-kawan..

hehehe pejam celik pejam celik tahun 2011 pun dah nak sampai ke penghujungnya.. ohhh macam tak caya lak after this umur CN pun dah masuk puluhan.. eeeuuu hehehe...

during this 2011 punya cerita la kan.. ade la kenangan manis..kenangan pahit.. hehehe macam-macam berlaku..

antaranya...
dapat surprise party during my birthday..gaduh dengan bestfriend tersayang..hilang boyfriend.. dapat Dean List.. dapat amek degree.. selalu dating bila kat melaka.. 3 kali sedih besar.. hmm pe lagi..oh2 dapat dia.. the new one.. sony walkman.. wahhhhhhhhhhh...  banyak shopping.. ish3

macam-macam kan... ade sad and happy memory.. but semuanya buat CN lebih berpengalaman and jadi lebih matang.. seronok bila dapat explore semua benda yang kita nak.. heee alhamdulillah..
ape-ape pun CN sentiasa doa yang terbaik untuk semua orang dan CN dah maafkan sesiapa sahaja la yang pernah menyakiti CN samada sedar ataupun tidak... insyaallah.. hehehe

I want to be the best in future and never repeat the same mistakes again.. learn and start from the beginner.. sesungguhnya kita haruslah sentiasa berusaha untuk menjadi yang terbaik.. kerna 'Allah tidak akan mengubah sesuatu nasib seseorang itu sehinggalah dia mengubah nasibnya sendiri'....

amin.. :)

2 comment2:

Azwraith Tinto said...

all the best for 2012...

Nanie said...

thanks.. u pon ok :)