BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Friday, December 7, 2012

Missing you is my habit

Assalammualaikum semua..
heheh entah mengapa la malam ni emo terlebih.. haih.. but what can i say, tiba-tiba teringat kat iwan, yela tadi dok pergi pasar malam dengan sayangs then tengah usya-usya orang lalu lalang suuuuuppp! terus teringat  kenangan bersama iwan.

The story began, time tu puasa, pastu pergi beli food dengan dia kat pasar.. at that time, memang hujan la kan.. secara spontannye tangan dia terus tutup kepala CN konon takot kena hujan nanti demam la.. haih sweet memory. pergi shopping, CN try baju kat fitting room dia pulak kena la tunggu kat luar pegang handbag semua.. sampai lengun tangan dia.. ala shian.. pergi teman dia inject kucing kat klinik haiwan dalam kereta tu dia pegang je kucing dia.. konon takot kacau CN drive.. CN dah la takot kucing. emm..
haih seronok bersama dia.. tapi tula all just a memory yang CN boleh ingat.. jom layan lagu heartbreaking kat bawah ni talking to the moon..



p/s: Dalam fikiran ni still dok terfikir mana lah si J bawak kasut aku pergi.. baru 2 kali pakai kot.. adoii

"I don’t wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone."

"Never speak about true love when the world is starting to get fake"

2 comment2:

Ayu Miraei said...

alaaa.. sedih :'(

CN said...

sedih banyak2 kan... -_- sob sob