BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Monday, February 25, 2013

A Lesson To Learn

Assalammualaikum awak semua.. apa khabar noks? lama sudah tak berjimba.. ngeh2.. sorry la busy sikit.. biasalah banyak bisnes and commitment kan.. hehe..

Today CN ade kisah yang hendak di kongsikan bersama.. bermula begini,
"how can you love when you are afraid to fall"? so, how? macam mana nak tahu hati tu dah bersedia ke belum? 

Ada kisahnya, before that.. korang pernah tak rasa kecewa? frust menonggeng? sedih? haaa if pernah kalau korang nak get into relationship, seriously korang mesti rasa fobia and paranoid dalam bercinta.. it based on my past experience.. CN pon pernah alami kesedihan, kekecewaan but one thing korang kena realize, sampai bila korang nak jadi lemah, sedih? boleh tak korang start appreciate something depan korang.. means there is no turning back.. korang pandang ke hadapan sahaja.. its help u guys..

Sampai bila kita nak menunggu someone yang tak appreciate kita.. buka lah hati, minda untuk belajar terima orang lain yang deserve cinta & hati korang tu.. CN sekarang dah penat.. dah lali untuk bercinta.. in the end, CN still rasa kosong, cepat bosan.. and start la buat perangai.. CN belajar untuk terima seseorang tu.. tapi tu lah,, lumrah lelaki.. yang suka nak main-main dah sedap pastu bla.. pergh! standard mintak penampar je..

ada satu lagu ni best gila, kalau korang dengar korang mesti cair punya lah.. sweets sangat


p/s : "we accept the love we think we deserve"

2 comment2:

Ayu Miraei said...

Lagu dalam blog ni bestlah awok :)

CN said...

Best kan..heheh