BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Wednesday, May 15, 2013

Photoshoot Bersama Geng F4


Assalammualaikum awak-awak semua.. sihat ke tak ni? maafkan CN sebab kurang post ceghita kat blog ni.. well student kan.. busy sikit la noks.. So, CN nak berkongsikan satu kisah apa yang berlaku sepanjang bulan 4 dan 5 ini.. jom! check it out...

Hari itu la kan kira dah lama jugak la but still tahun ni.. hoh.. CN bersama rakan F4 yang lain mengadakan photoshoot heheh.. saja-saja buat untuk dijadikan kenangan gitu.. wahh biasalah tu kan.. btw semua gambar ni di snap oleh Cik Ayu kita so, gambar Cik Ayu tu macam kurang lah atau boleh juga dikatakan tiada sepanjang photoshoot kami.. hahaha yang ada muka kami bertiga ni.. kiranya Cik Ayu dalam ceghita ni macam photographer upahan gitu.. haaa.. 

mari semua tengok bawah ni.. heheh

Mereka (abaikan muka CN)

Feeling retis jap
CN sedang dok make up heheh

Us

Selepas beberapa hari kemudian CN dok feeling nak pergi pantai so minta la Cik Ayu snap gambar di tepi pantai.. wahhh! hehehe

 Di tepi pantai kite dok snap2 dulu yuk..

Tamat lah sudah penerokaan kita pada hari ni, sehingga kita bertemu kembali okeh! thank you for stop by.. love yah! xoxo

p/s : "I would rather walk with a friend in the dark, than alone in the light."

2 comment2:

Ayu Miraei said...

Ya Allah. cool gila. Kbye.

CN said...

hahaha i saw you.. :p