BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Friday, August 30, 2013

Happy Anniversary

Assalammualaikum korang.. waddup!

CN nak mintak maaf sebab kelewatan post cerita baru kat sini.. well siapa lah nak baca blog kita yang tak seberapa ni haa..

heheheh before CN bertambah-tambah emo sampai korang pun naik meluat CN nak kongsi cerita sikit pasal hari ulangtahun.. haaa korang mesti agak birthday kan.. no..no..no.. salah! ni cerita pasal ulang tahun perkahwinan la ualls! upps bukan CN tapi parent CN.. hehehe

nak dijadikan cerita first raya kita jatuh pada tarikh 8/8/2013 which means my parent anniversary.. yey.. sambil sambut raya sambil tiup lilin.. ouch! haa kalau korang nak tahu dorang ni dah kahwin dekat 32 tahun dah.. Alhamdulillah still sweet..loving couple gitu.. hahaha..

jom tengok gambar dorang!

Kek ni CN yang beli tau! Cantik tak??
haaa at that time la, CN tak la prepare apa-apa.. but CN buat something untuk celebrate dorang ni yelah kan lagi manis kalau anak-anak ikut serta meriah kan anniversary dorang ni.. hehhehe jadi CN pun belilah kek.. korang nak tau time first raya kedai semua tutup tau.. nasib baik ada jugak kedai bukak.. hish panik macam apa je.. Secret Recipe pun tutup time first raya okeh!

Sweet moment 

amboih abah tiup kemain lagi tau!

aww manja-manja sikit heheheh
alhamdulillah done cerita raya CN.. so, CN nak buat ucapanlah well semoga kekal berbahagia mama abah hingga ke akhir hayat.. InsyaAllah hingga ke syurga jannah, semoga diberkati selalu amin ya rabbal alamin..

p/s:- "a successful marriage requires falling in love many times, always with the same person".

2 comment2:

Ayu Miraei said...

Sweetnya :')

CN said...

sweet sikit lah kan.. wahahah